TV 2 PLAY med Oister

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos OiSTER får du ved køb af OiSTERtainment mulighed for adgang til

TV 2 PLAY Favorit uden reklamer

Denne pakke giver dig adgang til fem af TV 2s livekanaler (TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 FRI, TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE) samt on demand indhold og snigpremierer (med undtagelse af sportsindhold).

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til OiSTER. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos OiSTER som du bruger på dit abonnement på TV 2 PLAY Favorit uden reklamer.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant end TV 2 PLAY Favorit uden reklamer, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.