TV 2 PLAY abonnement via Ældre Sagen

Senest opdateret:

For at oprette et abonnement gennem vores samarbejdspartner Ældre Sagen, skal du logge ind med dit medlemsnummer hos Ældre Sagen på denne side.
Herfra vil du blive ledt videre til en side på TV 2 PLAY, hvor du kan vælge den TV 2 PLAY pakke, som du ønsker og din rabat er her allerede fratrukket abonnementsprisen.
Når du har gennemført oprettelsen af abonnementet, er du klar til at logge ind på TV 2 PLAY og starte afspilningen af vores programmer/kanaler.

Hvis du allerede har en bruger på TV 2 PLAY, kan du logge ind øverst på betalingssiden, i stedet for at oprette en ny bruger.

*Det er kun muligt at oprette et abonnement gennem Ældre Sagen, hvis ikke du allerede har et aktivt TV 2 PLAY abonnement på samme mailadresse. Så hvis du allerede har et abonnement til TV 2 PLAY, så skal du først opsige det på Mit TV 2