Konstant anvisning om at installere Silverlight i Safari (Mac)

Følg

Senest opdateret:

Hvis du oplever, at du bliver bedt om at installere silverlight, selvom den allerede er installeret, bedes du følge nedenstående guide:

Trin 1.
- Gå til Indstillinger i Safari.
- Vælg fanen Sikkerhed. Har du Safari vers. 11 vælges her "Websteder" og springes til punkt 5.
- Tjek flueben i tilbehør.
- Vælg Tilbehørsindstillinger.
- Vælg Silverlight i menuen til venstre.
- Tjek for "Tillad" ved play.tv2.dk, samt 'Ved besøg på andre websites'.

Trin 2.
- Forbliv i Indstillinger i Safari.
- Vælg fanen Avanceret.
- Fjern, det eventuelle flueben, i 'Stop tilbehør for at spare strøm'.

Trin 3.
- Gå til Historik, i Safari.
- Vælg Ryd historik.
- Vælg Ryd al historik, og derefter Ryd historik.

Lad mig gerne vide, såfremt ovenstående, mod forventning ikke fungerer optimalt.