Oplever du pludselig problemer med at afspille TV 2 PLAY i Firefox?

Følg

Senest opdateret:

Hvis du har opdateret din Firefox browser til version 52.0, så understøttes Silverlight desværre ikke længere i browseren, da Firefox har valgt at fjerne dette plugin.

Vores udviklere arbejder lige nu på at få implementeret en anden afspiller til Firefox, så du igen kan få adgang.
Indtil da, så anbefaler vi dig at du bruger enten Google Chrome, Edge, Safari eller Internet Explorer.

Vil du aller helst gerne fortsætte med at bruge Firefox, indtil vores udviklere har fået den nye afspiller lanceret, så kan du downloade en speciel version af Firefox, hvor Silverlight stadig er understøttet.

Denne Firefox ESR version kan du downloade her: Hent Firefox ESR

Her skal du trykke på Download ud for sproget Danish i højre side og det styresystem, som er på din maskine - f.eks. Windows 64 bit.