LG SMART TV fra 2014/2015 - App forsvundet

Senest opdateret:

Desværre er appen på nogle LG Smart TV modeller fra 2014 og 2015, efter en softwareopdatering fra LG, forsvundet.

LG er på dagen og i gang med at løse fejlen.

Man kan dog prøve nedenstånede, som enkelte har haft held med:

Tjek venligst om du kan finde appen i menuen i bunden af TV’et – der skulle den gerne virke. Ellers kan du prøve at gå ind i Smart World (LG Store) og finde TV 2 PLAY. Hvis man er heldig, kan man her klikke på ”Launch” og efterfølgende på ”Opdater” og således få løst problemet.