OBS! TV 2 Play gennem Waoo eller fiberselskab - Mulig ændring af mailadresse - læs mere her!

Følg

Senest opdateret:

Fra mandag d. 22.05.17, er abonnementer, som er oprettet gennem Waoo eller fiberselskab overgået til at ligge på den mailadresse, som man er registreret med hos Waoo/fiberselskabet.

Det vil sige, at hvis man indtil nu havde en anden emailadresse registreret på ens TV 2 Play bruger end man bruger hos Waoo, vil man skulle logge ind med den hos Waoo registrerede mailadresse fremover.

Man skal med andre ord ikke foretage sig yderligere, end at være opmærksom, at man logger ind med den mailadresse, som man er registreret med hos Waoo/fiberselskab fremover. Man har selvfølgeligt fortsat kun ét abonnement.

HVIS MAN HAR FÅET MAILEN, og ikke abonnerer på et TV 2 Play abonnement, så bedes man tage fat i Waoo/fiberselskab og bede dem om at lukke abonnementet ned.

Denne proces var nødvendigt for at sikre en nemmere oprettelse, samt vedligeholdelse af TV 2 Play abonnementerne.

Vi beklager de gener det medfører.