Hvilket abonnement har jeg brug for, og hvad er bindingsperioden? - Nye TV 2 PLAY pakker

Følg

Senest opdateret:

På TV 2 PLAY lægger vi løbende et stort udvalg af udsendelser op, som er blevet sendt på vores kanaler.
Vi har et stort udvalg af nyhedsudsendelser, magasinprogrammer og dokumentarprogrammer fra TV 2 og TV 2 NEWS, samt udsendelser fra TV 2 FRI, TV 2 ZULU, TV 2 SPORT og TV 2 CHARLIE. Typrisk har vi rettighederne til at vise udsendelserne i en måned efter at det er blevet vist på tv. Disse tidligere viste udsendelser kan du se, når du har tid i en travl hverdag.
Udover arkiverede tidligere viste, sender vi også følgende livekanaler TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 ZULU, TV 2 FRI, TV 2 CHARLIE og TV 2 SPORT.

For at komme i gang med TV 2 Play skal du klikke på den grønne knap på forsiden.

Hvis du allerede har en registreret bruger hos os (enten fordi du tidligere har abonneret på TV 2 PLAY eller du et TV 2 Login) bedes du klikke på Log ind i højre øverste hjørne før du fortsætter med at vælge en pakke.

Hvis du er ny bruger fortsætter du blot ved at klikke på den pakke du ønsker.

Hvis du har en kampagnekode/gavekode skal denne indtastes længere nede på siden.

På den følgende side har du mulighed for at vælge blandt nedenstående pakker:

Basispakken (med reklamer): 39 kr./md

Basispakken (uden reklamer): 69 kr./md

Hele Pakken (med reklamer): 99 kr./md

Hele Pakken (uden reklamer): 129 kr./md

Én eller to live-kanaler: 39 kr./69 kr. /md.

Hele pakken

Inkluderer hele TV 2 PLAY – det vil sige både tidligere viste udsendelser, snigpremierer og alle TV 2s Live-TV kanaler samt Play kanalerne (ekstra kanaler).

Der kan vælges mellem to pakker:

Hele pakken uden reklamer: Her vil der ikke være reklamer foran afpilninger fra vores arkiv/snigpremierer. Der vil dog stadigvæk være reklamer, når man ser vores live-kanaler, da disse kanaler
er en spejling af de live kanaler man kan se via kabel tv/antenne m.fl. (ligesom du kender det fra alm. TV).

Hele pakken med reklamer: Her vil der være reklamer foran afspilninger fra arkiv/snigpremierer. Der vises ikke reklamer før børneindhold.

Der er ingen binding på disse pakker

Basispakken

Inkluderer hele arkivet – herunder tidligere sendte udsendelser, samt film og snigpremierer.

Der kan vælges mellem to pakker:

Basispakken uden reklamer: Når du vælger at se noget fra arkivet vil udsendelsen gå i gang med det samme, uden reklamer foran.

Basispakken med reklamer: Når du vælger at se noget fra arkivet vil der komme op til 3 reklamer foran afspilningen, hvorefter udsendelsen starter. Der vises ikke reklamer før børneindhold.

Har du flere spørgsmål vedr. vores nye abonnementer kan du finde svarene på de mest stillede spørgsmål ved at klikke på dette link:

Nye TV 2 Play pakker - Hvad betyder med eller uden reklamer?

Der er ingen binding på disse pakker

Jeg vil kun se én eller to live-kanaler

Her kan du enten vælge hvilke kanaler, du ønsker at få adgang til:

• Én live kanal for 39 kr./md
  • To live kanaler for 69 kr./md

Vær opmærksom på, at abonnementerne med én eller to live-kanaler har 6 måneders binding.

Klik på "Du har også mulighed for at købe én eller to live kanaler med binding" under de to øverste kasser for at komme i gang med én eller to live kanaler.

Efter du har valgt den pakke du ønsker kommer du til nedenstående side, hvor du skal indtaste din emailadresse og ønsket kodeord.

HUSK! Du accepterer automatisk vores vilkår og betingelser, når du klikker på "fortsæt"

Efter at ovenstående felter er udfyldt og du har klikket på "fortsæt" kommer du til en side, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Årsagen til, at vi har brug for flere oplysninger kan du læse i vores HVOD FAQ under "Q: Hvordan er reklamerne blevet sammensat i forhold til min profil?"

Dernæst kommer du til vores betalingsside, hvor du bedes indtaste dine kortoplysninger.

Når betalingen er godkendt, er du klar til at se TV 2 PLAY.

Velkommen til/Velkommen tilbage - og rigtig god fornøjelse med TV 2 Play