Chromecast fejl - Se her for at få mere at vide

Senest opdateret:

Der kan desværre lige nu opleves nogle generelle fejl, når man prøver at afspille TV 2 Play via chromecast.

Efter opdateringen af TV 2 Play appen til version 2.69.4 kan man opleve at Chromecast ikonet er forsvundet i TV 2 Play appen (versionen tjekkes under indstillinger, helt forneden)

Vi har netop udgivet en ny version af TV 2 Play appen (2.69.5) der løser ovenstående problematik.

Denne kan hentes ved manuelt at gå til AppStore og opdatere TV 2 Play appen

Man kan opleve, at man får fejlbeskeden "hov, noget gik galt", når man ser en udsendelse fra arkivet (kan dog også opstå ved Live TV)

Denne fejl er ved at blive undersøgt, og vi håber at der snart vil være en løsning.

Vi beklager dybt de gener de ovenstående fejl medfører