TV 2s Familiejulekalender 2017 - Tinkas juleeventyr

Følg

Senest opdateret:


Følg med i TV 2s nye julekalender allerede fra om eftermiddagen d. 1. december på TV 2 PLAY.

For at kunne se Tinkas juleeventyr på TV 2 PLAY skal du have enten have

Basispakken med eller uden reklamer

eller

Hele-pakken med eller uden reklamer (også live tv).


Du kan læsere mere om vores pakker ved at klikke her

På TV 2 PLAY vil der være snigpremiere på alle 24 afsnit af "Tinkas juleeventyr" (det 1. afsnit kommer på ca kl. 06 d. 01.12.17)
Det vil sige, at du vil kunne se Afsnit 2 allerede om aftenen d. 01.12.17..

Dermed kan du f.eks. allerede sætte afsnit 2 af "Tinkas juleeventyr" på i ulvetimerne d. 02.12.17.

Julekalenderen kan selvfølgeligt også ses på almindeligvis på TV 2 kl. 20 hver aften fra d. 1. -  24.12.

NB! Grundet håndbold VM for kvinder fra d. 01. - 17.12.17 kan det i yderste konsekvens forekomme, at starttidspunktet for "Tinkas juleeventyr" bliver flyttet. Dette prøves dog så vidt som muligt at undgås.
Hvis du har TV 2 PLAY vil dette dog ikke have nogen indflydelse, da afsnittet her vil blive lagt i vores arkiv.

 

Om Tinkas Juleeventyr

I ’Tinkas juleeventyr’ – TV 2s nye julekalender for hele familien – følger vi i 24 afsnit nissepigen Tinka, som sammen med Lasse fra menneskeverdenen kaster sig ud i jagten på nissernes tabte magi.

Det hele begynder 1. december, da Tinka sammen med de andre ung-nisser skal op til nissekongen, kong Gobbe, og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt! Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr. 

I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, der er flyttet fra byen til landet hos sin farmor sammen med sin far Mikkel og lillesøster Astrid. Sammen kaster Tinka og Lasse sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år. 

Tinka og Lasse spilles af henholdsvis Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson, og desuden medvirker stærke navne som Neel Rønholt, Lars Knutzon, Ellen Hillingsø, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk, Christian Tafdrup, Mia Lyhne, Paw Henriksen. 

 

 

Drevet af Zendesk