OL Paris 2024 på TV 2 Play

Senest opdateret:

Du kan følge med i OL Paris 2024 på TV 2 Play fra den 25. juli til den 11. august, hvor vi vil give dig en masse spændende livesport og højdepunkter.
De danske håndboldkvinder åbner OL på TV 2s kanaler med en kamp mod Slovenien den 25. juli og de efterfølgende dage vil TV 2s kanaler være fyldte med OL-indhold.
Se TV 2s sendeplan for OL her.

For at få adgang til alt OL indhold på TV 2 Play skal du have fat i pakken 'Favorit + Sport'.
Prisen for 'Favorit + Sport' er 219 kr./md. med reklamer og 249 kr./md. uden reklamer.
Du kan oprette din adgang her.

Opgradere pakke:

Har du behov for at ændre et eksisterende abonnement, kan det nemt gøres på
Mit TV 2.
Har du en Basis pakke via fx. Telmore og ønsker adgang til livekanalerne, kan du læse mere her.