TV 2 PLAY på Android

Senest opdateret:

TV 2 PLAY Android app’en er tilgængelig i Google Play til mobil og tablet.

Android version:

TV 2 PLAY app’en kræver som minimum Android version 4.0.

Det betyder, at den kun vil kunne installeres på version 4.0 enheder. App’en vil ikke blive tilbudt til brugere med styresystem af lavere version.

Tekniske begrænsninger:

Der er visse tekniske udfordringer ved videoafspilning på Android enheder.

Det betyder, at visse enheder ikke kan lave en stabil afspilning af de livekanaler som er DRM beskyttede. Dvs. alle livekanaler undtagen TV 2 NEWS.

Derfor er følgende Android telefoner på nuværende tidspunkt blokeret for livekanalerne med DRM beskyttelse:

- Alle Android Samsung telefoner. (undtagen Samsung Galaxy S 4 og nyere)

Problemet med Samsung telefonerne skyldes den seneste opdatering af Samsungs teknologi. Denne teknologi arbejder på nuværende tidspunkt ikke sammen med det system, som vi anvender til vores livekanaler med DRM beskyttelse.

Vi håber, at dette problem vil blive løst i samarbejde med Samsung ved en senere opdatering.

Ovenstående tekniske begrænsninger kan desværre også findes på enkelte Samsung tablets. Bl.a. Samsung Nexus 10 tablet.

Rootede enheder:

Grundet krav fra rettighedshavere er det ikke muligt at afspille DRM beskyttet indhold på rootede enheder.