TV 2 PLAY på Android

Senest opdateret:

TV 2 PLAY Android app’en er tilgængelig i Google Play til mobil, tablet og android TV.

Android version:

TV 2 PLAY app’en kræver som minimum Android version 5.0, for både mobil og tablet. Til Android TV kræver det som minimum Android version 6.0.

Det betyder, at den kun vil kunne installeres på versions enheder. App’en vil ikke blive tilbudt til brugere med styresystem af lavere version.

Du kan downloade TV 2 PLAY app til Android her

Rootede enheder:

Grundet krav fra rettighedshavere er det ikke muligt at afspille DRM beskyttet indhold på rootede enheder.