Har du en gavekode/kampagnekode til Hele pakken? Sådan opretter du dig

Følg

Senest opdateret:

For at aktivere en gavekode/kampagnekode til Hele pakken skal du gøre følgende:

1) Gå ind på http://play.tv2.dk
2) Klik på den grønne knap
3) Login eller scroll ned og klikke på "indløs her" under "Har du en gavekode?"
4) Efterfølgende skal du enten oprette din profil / indtaste yderligere oplysninger.

Alt efter hvad det er for en "gavekode" du har fået, kan det være at du bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger.

Hvis du bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger skal du huske at opsige dit abonnement, hvis du ikke ønsker at fortsætte med den ordinære pris på 129 kr. efter gratis perioden, senest to dage før det fornyer sig.

God fornøjelse med TV 2 PLAY