Har du en kampagnekode til Hele pakken? Sådan opretter du dig

Følg

Senest opdateret:

For at aktivere en kampagnekode til Hele pakken, og derved få 30 dages gratis adgang, skal du gøre følgende:

1) Gå ind på http://play.tv2.dk
2) Tryk på den blå knap med teksten "Opret bruger og vælg pakke" og udfyld felterne, som kommer frem.
3) Når du kommer til abonnementsoversigten, skal du trykke på Hele pakken.
4) Når du kommer til betalingen, skal du vælge at betale med kampagnekode og dernæst trykke på knappen "Gå til næste trin".

5) I næste trin indtaster du den kampagnekode, som du har modtaget. (husk både bogstaverne og tallene i kampagnekoden)
6) Tryk til sidst på knappen Start gratis periode.

Du har nu gratis adgang i 30 dage til Hele pakken på TV 2 PLAY.