TV 2 PLAY igennem Waoo

Senest opdateret:

TV 2 PLAY tilbydes som en b2b-løsning med Waoo.

Dvs. at du igennem Waoo (hvis du er Waoo-kunde) kan købe TV 2 PLAY til fordelagtig pris som en del af dit Waoo-abonnement.

Det foregår som følger:

1. Gå på play.tv2.dk og tryk på 'Pakker og priser' - hvor du under de tre kasser vil finde følgende tekst: 'Har du TV eller internet, hos en af vores samarbejdspartnere kan du oprette dig her'.

2. Ved tryk på teksten skal du først indtaste dit TV 2 login – eller oprette et nyt.

3. Derefter vælger du din Partner, som i dette tilfælde er Waoo.

4. Ved valg af Waoo vises et popup vindue, hvori du logger ind med sine Waoo kundedata og trykker på Log ind.

5. Hvis TV 2 modtager OK fra Waoo vedr. kundeadgang til TV 2 PLAY, vil du få adgang til afspilning af alt TV 2 indhold.

Fornyelse af abonnementet sker løbende og automatisk.

Da din tilknytning til TV 2 PLAY er oprettet igennem Waoo, så vil det også være dem, som yder din support i dette tilfælde.

Vi henviser til Waoo i forbindelse med opsigelser, betalinger og problemer med dit Waoo login eller Waoo TV-boks.

Hvis du har problemer med dit TV 2 login eller tekniske problemer med en afspilning på computer, iPad, iPhone, Windows Phone og Android, så skal du være velkommen til at kontakte TV 2 Kundecenter.