Bekræft TV 2 Login

Senest opdateret:

Når du opretter et TV 2 login, så vil du modtage en bekræftelsesmail, hvor der er anvist, hvordan du får bekræftet dit login. Her er der et link, som du skal trykke på, hvorefter dit login bekræftes.

Modtager du ikke denne mail, så kan det skyldes flere ting. Mailen er måske endt i dit spamfilter, du har skrevet email-adressen forkert eller også har der været tekniske problemer fra vores side.

Du skal derfor tjekke dit spamfilter eller uønsket mappe, som det første. Ligger den ikke dér, så kan du altid kontakte os, så kan vi aktivere den for dig.