Windows 10 (Edge browseren)

Senest opdateret:

Hvis du anvender en PC med styresystemet Windows 10, så skal du være opmærksom på, at der kan forekomme problemer med at afspille TV 2 PLAY i styresystemets nye browser, som hedder Edge.

Derfor anbefaler vi dig i stedet til at skifte over til Google Chrome browseren, hvis du ønsker at se TV 2 PLAY på din Windows 10 PC.

Hvis du stadig har den gamle Internet Explorer 11 browser eller måske Firefox browseren, så kan du med fordel også prøve at afspille TV 2 PLAY derigennem.

Kontakt endelig vores Kundecenter, hvis du stadig oplever problemer med at afspille.