Fejlmeddelelsen: "Hov, noget gik galt" (Windows + Mac)

Senest opdateret:

Oplever du beskeden "Hov, noget gik galt" ved afspilning på TV 2 PLAY, kan du med fordel prøve at skrifte browser til f.eks. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari.

Afhjælper dette ikke dit problem, så vil vi anbefale, at du prøver vores løsningsforslag, som du kan finde HER.

Dog kan det også skyldes, at din internetforbindelse ikke er tilstrækkelig.
Test den her og tjek din downloadhastighed, som skal være over de 3-5 Mbit: http://hastighedstest.tdc.dk