Oplever du, at afspilleren står og loader i Firefox? (Windows + Mac)

Følg

Senest opdateret:

Forsøger du at afspille TV 2 PLAY via Firefox, og oplever du, at den blot står og loader - så prøv følgende:

• I øverste venstre hjørne i adresselinjen skulle du gerne have en slags "legoklods"
  • Hvis du klikker på denne, får du muligheden for at aktivere Silverlight.
  • Tryk her på Tillad og dernæst Tillad og husk, hvorefter afspilningen skulle gå i gang.

Via PC:

Via Mac:

Kan du ikke se denne "legoklods" i adresselinjen, så prøv i stedet følgende:

• Klik på knappen med de 3 streger i øverste højre hjørne af din Firefox browser.
  • Vælg ”tilføjelser” (Ad-ons hvis du har den engelske version)
  • Vælg ”Plugins” og find ”Silverlight Plug-In”
  • I menuen til højre for ”Silverlight Plug-In” vælger du ”Aktiver altid” (Allways activated, hvis du har den engelske version)
  • Genstart nu Mozilla Firefox og forsøg efterfølgende at afspille et program på TV2 PLAY.