Profilsiden på TV 2 PLAY

Senest opdateret:

Din profilside på TV 2 PLAY finder du ved at trykke på dit brugernavn eller 'MIT TV 2 PLAY' i øverste højre hjørne på TV 2 PLAY eller via dette link: http://play.tv2.dk/login/profile/

Siden er bl.a. opdelt i følgende kategorier:

• Abonnementer
  • Købsoversigt
  • Profiloplysninger
  • Dine enheder

Abonnementer:

Her får du en oversigt over, hvilket abonnement, som er aktivt. Det er også under denne kategori, at du kan opsige dit abonnement ved at trykke på Opsig

Ønsker du at opgradere dit abonnement til et andet, så kan dette også gøres her.

Du skal blot vælge det abonnement, som du ønsker at opgradere til, hvorefter systemet fortæller dig, hvad den nye pris for abonnementet er.

Købsoversigt:

Her vil du kunne finde dine kvitteringer ved at trykke på Vis købshistorik eller Storebox logoet, hvis du er medlem af dette.

Profiloplysninger:

Den vigtigste funktion under profiloplysninger finder du under Kreditkort. Her kan du Opdatere dit betalingskort, hvis du har fået et nyt kort eller blot ønsker, at betalingen skal ske over et andet.

Under denne kategori kan du også vælge din Region - dvs. den TV 2 Region, som du ønsker. På denne måde kan du selv vælge, hvorfra du vil modtage dine regionale nyheder på TV 2.

Dine enheder:

Du kan tilkoble op til fem enheder til din TV 2 PLAY konto og får i denne kategori en oversigt over dine enheder. Disse enheder kan fjernes, hvis de ikke har været i brug i 30 dage.