Administrér dit TV 2 PLAY abonnement via din profilside

Senest opdateret:

Din profilside på TV 2 PLAY (Mit TV 2) finder du ved at trykke på dit navn i øverste højre hjørne på tv2play.dk.
Herved får du følgende muligheder frem:

Administrér TV 2 PLAY abonnement:

Her kommer du ind på Mit TV 2 (tv2login.dk/konto/play) og får mulighed for følgende:

• Skift pakke
  • Opsig abonnement (se guide HER)
  • Genaktivér abonnement
  • Opdater betalingskort
  • Se købshistorik
  • Slet enheder (se guide HER)
  • Skift TV 2 region (se guide HER)

Opdatér betalingsoplysninger:

Her kommer du ligeledes ind på Mit TV 2, hvor du kan opdatere dine betalingskortoplysninger ved at trykke på knappen 'Opdater' under betalingsoplysninger:

Administrér enheder:

Her kan du slette de enheder, som du har registreret på dit abonnement ved at trykke 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet. (se også guide HER)

Mit TV 2:

Her kan du opdatere dine profiloplysninger (email-adresse, navn m.m.), skifte din adgangskode og der vil ligeledes være et link til at administrere dit TV 2 PLAY abonnement.