Profilsiden på TV 2 PLAY og Mit TV 2

Senest opdateret:

Din profilside på TV 2 PLAY er ved at blive flyttet til Mit TV 2, som du finder på tv2login.dk.

Imens denne flytning står på, så vil der være nogle funktioner, som er på Mit TV 2 PLAY (tv2play.dk) og andre funktioner, som du finder på Mit TV 2 (tv2login.dk)

Link til profilsiden på Mit TV 2 PLAY: http://play.tv2.dk/login/profile/

Link til profilsiden på Mit TV 2: https://tv2login.dk/konto/play

Følgende funktioner er fortsat på Mit TV 2 PLAY (http://play.tv2.dk/login/profile/):

• Opsig abonnement (Tryk på knappen 'Opsig' ud for dit abonnement og følg vejledningen)
  • Opgrader abonnement (Tryk på 'Opgrader' ud for den pakke, som du ønsker)
  • Opdater dit betalingskort (Tryk på knappen 'Opdater dit betalingskort' og indtast de nye kortoplysninger.

Følgende funktioner er flyttet til Mit TV 2 (https://tv2login.dk/konto/play):

• Se købshistorik
  • Skift adgangskode
  • Opdater profiloplysninger
  • Valg af region
  • Sletning af enheder

Se købshistorik:

For at få adgang til dine kvitteringer skal du ind på Mit TV 2 (tv2login.dk) og trykke på 'Administrér' under dit TV 2 PLAY abonnement, hvorefter du kommer til denne side: https://tv2login.dk/konto/play
Her finder du dine kvitteringer ved at trykke på 'Se købshistorik', som du finder i højre hjørne under 'Betalingsoplysninger'.

Skift adgangskode:

For at skifte din adgangskode skal du ud på forsiden af Mit TV 2 (https://tv2login.dk/konto), hvor du kan skifte din adgangskode ved at trykke på 'Ny adgangskode'

Opdater profiloplysninger:

For at opdatere dine profiloplysninger (navn, telefonnummer, adresse m.m.) skal du ud på forsiden af Mit TV 2 (https://tv2login.dk/konto), hvor du kan skifte disse oplysninger ved at trykke på 'Rediger oplysninger' under 'Personlige oplysninger'.

Valg af region:

For at vælge din TV 2 region skal du ind på Mit TV 2 (tv2login.dk) og trykke på 'Administrér' under dit TV 2 PLAY abonnement, hvorefter du kommer til denne side: https://tv2login.dk/konto/play
Her kan du vælge din TV 2 Region ved at vælge den ønskede region på listen og afslut med 'Gem valg'.

Sletning af enheder:

Du kan tilkoble op til fem enheder til din TV 2 PLAY konto og starte to afspilninger op samtidig.

Hvis du ønsker at slette en enhed eller få et overblik over dine enheder, skal du ind på Mit TV 2 (tv2login.dk) og trykke på 'Administrér' under dit TV 2 PLAY abonnement, hvorefter du kommer til denne side: https://tv2login.dk/konto/play

Tryk her på 'Administrer enheder', som du finder i venstre side:

Tryk på 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet: