Fejlbeskeden: 'Uventet fejl' eller 'Error code' (Android)

Senest opdateret:

Får du beskeden om, at der er sket en uventet fejl eller error code på din Android mobil/tablet, så prøv nedenstående:

• Prøv at slet app'en, sluk og genstart din enhed og derefter installere app'en på ny.
  • Luk app'en ned og start afspilningen på ny.

Tjek om du kan afspille TV 2 NEWS.
Hvis du oplever, at du kan afspille TV 2 NEWS - men får en fejlbesked ved TV 2, ZULU og CHARLIE kanalerne:

Der er desværre nogle brugere af vores TV 2 PLAY app til Android, som oplever, at de kun kan se TV 2 NEWS, når det kommer til livekanalerne. Nogle kan se TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 FRI som de eneste livekanaler.
I forhold til arkivprogrammerne vil der her også forekomme problemer med at afspille de udenlandske arkivprogrammer.

Vores udviklere er informeret om denne problemstilling, og de er i fuld gang med at finde frem til, hvorfor dette problem opstår på nogle Android enheder, når det kommer til vores DRM-beskyttet indhold.

Løsningen vil blive, at vi udvikler en helt ny player til vores Android app, som meget gerne skulle løse dette problem. Men hvornår denne player er færdigudviklet og klar til implementering, det ved vi desværre endnu ikke.

Når vi har nyt i sagen, så vil vi informere om dette på kundeservice.tv2.dk.