Fejlbeskeden: 'Du ser ud til at være off-line' (iPad + iPhone)

Følg

Senest opdateret:

Får du beskeden om, at du ser ud til at være offline, når du tilgår TV 2 PLAY app'en på din iPad/iPhone, så kan det være fordi, at mobildata ikke er slået til for denne app.

Prøv med følgende guide:

• Gå ind i Indstillinger på din iPhone/iPad.
  • Scroll ned i bunden indtil du kommer til TV 2 PLAY app'en i listen over dine apps.
  • Tryk på TV 2 PLAY app'en og tjek her, at Mobildata er aktiveret. Er den ikke aktiveret, så sørg for at aktivere den.
  • Forsøg nu at åbne TV 2 PLAY app'en.