Afspilningerproblemer på LG G2 og LG G3 (Android)

Senest opdateret:

Vi har desværre registreret, at der opstår problemer med TV 2 PLAY app'en, hvis du har en LG mobil og installerer Android 4.4.2 eller nyere.

Vores udviklere har undersøgt dette over en længere periode, og har fundet frem til følgende:

Det styresystem (android 4.4.2 eller nyere), som LG leverer på deres mobiler taler desværre ikke sammen med TV 2 PLAY. Derfor blokerer den for, at der kan streames igennem TV 2 PLAY på disse LG-enheder.

Det er desværre ikke noget, som vi kan rette herinde fra, så længe, at man har LG's standard styresystem.

Vi beklager.

NB: Vi har erfaret, at hvis man opdaterer Android versionen til Android 5 (Lollipop), så kan det muligvis afhjælpe problemet på LG mobilerne.