Abonnement igennem Telmore

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Telmore, så kan du igennem dem få oprettet en On demand pakke til TV 2 PLAY.
On demand pakken giver dig adgang til alle vores arkivprogrammer.

Adgangen sættes ind af Telmore og skal også opsiges igennem Telmore.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, anbefaler vi, at du opsiger dette abonnement – inden du opretter det igennem Telmore.

Hvis du også ønsker adgang til livekanalerne:

Med dit On demand abonnement igennem Telmore får du adgang til vores arkiv på TV  2 PLAY. Hvis du derudover også ønsker adgang til livekanalerne, skal du have fat i en af vores live-pakker.

Live-pakken kan du oprette på samme bruger, hvorpå du har dit Telmore abonnement.

Her skal du blot starte med at være logget ind med din bruger - før du opretter din live-pakke.
Når du er logget ind, så kan du i bunden af siden trykke på "Priser og abonnement" og her vælge imellem 3 live-pakker, hvor du selv bestemmer, hvilke og hvor mange kanaler du ønsker i pakken:

• Live-pakken med adgang til alle 6 kanaler. Koster 99,- kr./md.
  • Live-pakken med adgang til 1 kanal. Koster 39 kr./md. Her er 6 måneders binding.
  • Live-pakken med adgang til 2 kanal. Koster 69 kr./md. Her er 6 måneders binding.

Du skal være opmærksom på, at din Live-pakke vil køre separat ved siden af dit Telmore On demand abonnement, og Live-pakken vil skulle opsiges igennem os eller på play.tv2.dk.