TV 2 PLAY gennem Telmore, Stofa eller Boxer - Tilkøb af Live kanaler via play.tv2.dk

Følg

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Telmore, Stofa eller Boxer, så kan du igennem dem få oprettet en Basis-pakke til TV 2 PLAY.
Basis-pakken giver dig adgang til alle vores arkivprogrammer.

Adgangen sættes ind af Telmore, Stofa eller Boxer og skal også opsiges igennem dem.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, anbefaler vi, at du opsiger dette abonnement – inden du opretter det igennem partneren.

Hvis du også ønsker adgang til livekanalerne:

Med din basispakke får du adgang til vores arkiv på TV  2 PLAY. Hvis du derudover også ønsker adgang til livekanalerne, skal du have fat i en af vores live-pakker, Favorit-pakken eller Favorit + Sport pakken alt efter, hvilke kanaler du vil se.

Pakken kan du oprette på samme bruger, hvorpå du har dit Telmore/Stofa/Boxer abonnement.

Du bedes dog bemærke, at du selv skal tilkøbe pakken via play.tv2.dk.

Her skal du blot starte med at være logget ind med din bruger. Når du er logget ind, så kan du i bunden af siden trykke på "Priser og abonnement" og her vælge imellem 2 live-pakker, hvor du kan vælge én eller to live kanaler, Favorit-pakken med reklamer eller Favorit + Sport med reklamer. (Du vil selvfølgelig ikke få vist reklamer, hvis du allerede har en pakke uden reklamer):

• Favorit-pakken med reklamer. Koster 109 kr./md. Adgang til vores livekanaler undtagen TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X samt adgang til vores arkivprogrammer. Du får selvfølgelig ikke vist reklamer, hvis du allerede har Basispakken uden reklamer.
  • Favorit + Sport pakken med reklamer. Koster 149 kr./md. Adgang til alle vores livekanaler inkl. TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X samt adgang til vores arkivprogrammer. Du får selvfølgelig ikke vist reklamer, hvis du allerede har Basispakken uden reklamer.
  • Live-pakken med adgang til 1 kanal. Koster 49 kr./md. Her er der 6 måneders binding, og du får ikke adgang til vores ekstra kanaler PLAY 1-7.
  • Live-pakken med adgang til 2 kanaler. Koster 79 kr./md. Her er der 6 måneders binding, og du får ikke adgang til vores ekstra kanaler PLAY 1-7.

Det er desværre ikke muligt kun at betale differencen fra Basis-pakken til Favorit eller Favorit + Sport pakken.

Du skal være opmærksom på, at din pakke med adgang til livekanalerne vil køre separat ved siden af dit Telmore/Stofa/Boxer Basis-pakke abonnement, og vil skulle opsiges igennem os eller på play.tv2.dk.

Sådan ser vores pakkeroversigt ud pr. 4. januar 2020: