TV 2 PLAY gennem Telmore, Stofa eller Boxer - Tilkøb af Live kanaler via play.tv2.dk

Følg

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Telmore, Stofa eller Boxer, så kan du igennem dem få oprettet en Basispakke til TV 2 PLAY.
Basispakken giver dig adgang til alle vores arkivprogrammer.

Adgangen sættes ind af Telmore, Stofa eller Boxer og skal også opsiges igennem dem.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, anbefaler vi, at du opsiger dette abonnement – inden du opretter det igennem partneren.

Hvis du også ønsker adgang til livekanalerne:

Med din basispakke får du adgang til vores arkiv på TV  2 PLAY. Hvis du derudover også ønsker adgang til livekanalerne, skal du have fat i en af vores live-pakker eller Hele pakken.

Live-pakken/Hele pakken kan du oprette på samme bruger, hvorpå du har dit Telmore/Stofa/Boxer abonnement.

Du bedes dog bemærke, at du selv skal tilkøbe live pakken / hele-pakken med reklamer (for at få alle live kanaler) via play.tv2.dk.

Her skal du blot starte med at være logget ind med din bruger - før du opretter din live-pakke / hele-pakken med reklamer.
Når du er logget ind, så kan du i bunden af siden trykke på "Priser og abonnement" og her vælge imellem 2 live-pakker, hvor du kan vælge én eller to live kanaler, eller hele-pakken med reklamer (for at få alle live kanaler). (Du vil selvfølgelig ikke få vist reklamer, hvis du er kunde igennem Telmore og har en pakke uden reklamer):

• Hele-pakken med reklamer. Koster 109 kr./md. Adgang til alle 6 live kanaler udover din arkiv adgang. Du får selvfølgelig ikke vist reklamer, hvis du er kunde igennem Telmore.
  • Live-pakken med adgang til 1 kanal. Koster 49 kr./md. Her er der 6 måneders binding.
  • Live-pakken med adgang til 2 kanal. Koster 79 kr./md. Her er der 6 måneders binding.

Det er desværre ikke muligt kun at betale differencen fra basispakken til f.eks. hele-pakken.

Du skal være opmærksom på, at din Live-pakke / Hele-pakken med reklamer vil køre separat ved siden af dit Telmore/Stofa/Boxer Basispakke abonnement, og Live-pakken / Hele-pakken med reklamer vil skulle opsiges igennem os eller på play.tv2.dk.