TV 2 PLAY gennem Telmore - Tilkøb af Live kanaler via play.tv2.dk

Følg

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Telmore, så kan du igennem dem få oprettet en Basispakke uden reklamer til TV 2 PLAY.
Basispakken uden reklamer giver dig adgang til alle vores arkivprogrammer.

Adgangen sættes ind af Telmore og skal også opsiges igennem Telmore.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, anbefaler vi, at du opsiger dette abonnement – inden du opretter det igennem Telmore.

Hvis du også ønsker adgang til livekanalerne:

Med din basispakke uden reklmaer igennem Telmore får du adgang til vores arkiv på TV  2 PLAY. Hvis du derudover også ønsker adgang til livekanalerne, skal du have fat i en af vores live-pakker.

Live-pakken kan du oprette på samme bruger, hvorpå du har dit Telmore abonnement.

Du bedes dog bemærke, at du selv skal tilkøbe live pakken / hele-pakken med reklamer (for at få alle live kanaler) via play.tv2.dk - det er således ikke Telmore der kan være behjælpelig med tilkøbet.

Her skal du blot starte med at være logget ind med din bruger - før du opretter din live-pakke / hele-pakken med reklamer.
Når du er logget ind, så kan du i bunden af siden trykke på "Priser og abonnement" og her vælge imellem 2 live-pakker, hvor du kan vælge én eller to live kanaler, eller hele-pakken med reklamer (for at få alle live kanaler). Du vil slevfølgeligt ikke få vist reklamer, da du har et reklamefri basispakke gennem Telmore:

• Hele-pakken med reklamer. Adgang til alle 6 live kanaler udover din arkiv adgang gennem Telmore. Du får selvfølgeligt ikke vist reklamer
    (Lige nu får du dog reklamer, dette er en fejl og du bedes henvende dig til vores kundeservice via kundeservice@tv2.dk)
  • Live-pakken med adgang til 1 kanal. Koster 39 kr./md. Her er der 6 måneders binding.
  • Live-pakken med adgang til 2 kanal. Koster 69 kr./md. Her er der 6 måneders binding.

Det er desværre ikke muligt kun at betale differencen fra basispakken til f.eks. hele-pakken.

Du skal være opmærksom på, at din Live-pakke / Hele-pakken med reklamer vil køre separat ved siden af dit Telmore Basispakken abonnement, og Live-pakken / Hele-pakken med reklamer vil skulle opsiges igennem os eller på play.tv2.dk.