TV 2 PLAY gennem Telmore - Tilkøb af Live kanaler via play.tv2.dk

Følg

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Telmore, så kan du igennem dem få oprettet en Basispakke uden reklamer til TV 2 PLAY.
Basispakken uden reklamer giver dig adgang til alle vores arkivprogrammer.

Adgangen sættes ind af Telmore og skal også opsiges igennem Telmore.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, anbefaler vi, at du opsiger dette abonnement – inden du opretter det igennem Telmore.

Hvis du også ønsker adgang til livekanalerne:

Med din basispakke uden reklmaer igennem Telmore får du adgang til vores arkiv på TV  2 PLAY. Hvis du derudover også ønsker adgang til livekanalerne, skal du have fat i en af vores live-pakker.

Live-pakken kan du oprette på samme bruger, hvorpå du har dit Telmore abonnement.

Du bedes dog bemærke, at du selv skal tilkøbe live pakken / hele-pakken med reklamer (for at få alle live kanaler) via play.tv2.dk - det er således ikke Telmore der kan være behjælpelig med tilkøbet.

Her skal du blot starte med at være logget ind med din bruger - før du opretter din live-pakke / hele-pakken med reklamer.
Når du er logget ind, så kan du i bunden af siden trykke på "Priser og abonnement" og her vælge imellem 2 live-pakker, hvor du kan vælge én eller to live kanaler, eller hele-pakken med reklamer (for at få alle live kanaler). Du vil slevfølgeligt ikke få vist reklamer, da du har et reklamefri basispakke gennem Telmore:

• Hele-pakken med reklamer. Koster 99 kr./md. Adgang til alle 6 live kanaler udover din arkiv adgang gennem Telmore. Du får selvfølgeligt ikke vist reklamer
  • Live-pakken med adgang til 1 kanal. Koster 39 kr./md. Her er der 6 måneders binding.
  • Live-pakken med adgang til 2 kanal. Koster 69 kr./md. Her er der 6 måneders binding.

Det er desværre ikke muligt kun at betale differencen fra basispakken til f.eks. hele-pakken.

Du skal være opmærksom på, at din Live-pakke / Hele-pakken med reklamer vil køre separat ved siden af dit Telmore Basispakken abonnement, og Live-pakken / Hele-pakken med reklamer vil skulle opsiges igennem os eller på play.tv2.dk.