Er alt fra tv på TV 2 PLAY?

Senest opdateret:

Det korte svar er nej - MEN størstedelen vil du kunne finde i vores arkiv.

Der vil dog være udsendelser, programmer & serier der sendes på tv, som ikke bliver tilgængeligt på TV 2 PLAY.

Årsagen er, at vi ikke har rettighederne til, at vise det pågældende på nettet.

Tv og net bliver fortsat betragtet som to forskellige medier, så rettighederne til at vise et program fra nettet, er der ikke nødvendigvis, fordi det har været sendt i tv, på en af TV 2´s kanaler.

Se altid på play.tv2.dk, hvilket indhold vi har.