Er alt fra tv på TV 2 PLAY?

Senest opdateret:

Det korte svar er nej - MEN størstedelen vil du kunne finde i vores arkiv.

Der vil dog være udsendelser, programmer & serier der sendes på tv, som ikke bliver tilgængeligt på TV 2 PLAY.

Årsagen er, at vi ikke har rettighederne til, at vise den pågældende udsendelse på nettet.

Tv og net bliver fortsat betragtet som to forskellige medier, så rettighederne til at vise et program fra nettet, er der ikke nødvendigvis, fordi det har været sendt i tv, på en af TV 2´s kanaler.

Vi bestræber os på, at kunne ligge udsendelserne op på TV 2 PLAY, umiddelbart efter de er vist færdig i TV, men desværre kan der ske forsinkelser som gør, at først bliver tilgængelig snarest muligt herefter.

Se altid på play.tv2.dk, hvilket indhold vi har.