Kan jeg se TV 2 PLAY i udlandet?

Senest opdateret:

Udlandsrettigheder generelt

Af rettighedsmæssige årsager er det fulde indhold af TV 2 PLAY kun tilgængeligt inden for Kongeriget Danmark. Det er ikke tilladt at tilgå TV 2 PLAY uden for Kongeriget Danmark med en dansk IP-adresse.

Er du bosat uden for Danmark, eller ønsker du at se TV 2 PLAY på en udlandsrejse, vil der være programmer, som du af rettighedsmæssige årsager ikke kan se. Du vil kunne se de fleste danskproducerede programmer og følge med i nyhederne ved bl.a. at se TV 2 NEWS live. Derimod vil du ikke kunne se film og udenlandskproducerede serier. Sport vil som udgangspunkt ikke kunne ses fra udlandet.

Som hovedregel kan det siges, at det ikke er muligt at se livekanalerne TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 SPORT og TV 2 FRI - når vi taler om live-tv.