Kan jeg se TV 2 PLAY i udlandet?

Senest opdateret:

Udlandsrettigheder generelt

Du kan tilgå det fulde indhold af TV 2 PLAY indenfor Kongeriget Danmark.

Regler vedtaget i EU gør det desuden muligt for dig at få adgang til dit TV 2 PLAY-abonnement, når du midlertidigt opholder dig uden for Danmark, men inden for EU.

Hvis du opgiver din faste bopæl i Danmark, skal du derfor meddele det til TV 2 Kundeservice på kundeservice@tv2.dk.

Det er ikke tilladt at tilgå TV 2 PLAY uden for EU med en dansk IP-adresse.

Tilgår du TV 2 PLAY uden for EU, vil det være begrænset, hvad du har adgang til at se. Livekanalerne kan du desværre ikke tilgå, men du kan se nogle af vores programmer i arkivet - hovedsageligt vores eget produceret indhold som fx. Nyhederne og GO' morgen Danmark.