Aktuelle problemer med TV 2 PLAY på Smart TV

Senest opdateret:

Samsung TV:

• På Serif-modellerne kan LIVE TV ikke vises. App'en vil gå i sort og lukke ned.

• Vi understøtter officielt ikke modeller af årgangene 2013 + 2014 (Samsung Orsay), dog vil vi alligevel opfordre til, at tage et kig på denne artikel: https://play.kundeservice.tv2.dk/hc/da/articles/360033756194-Download-af-ny-app-p%C3%A5-Samsung-2013-2014.

• På nogle programmer i vores arkiv - som fx. Nyhederne og News magasiner kan man opleve, at lyd og billede ikke er synkroniseret. Det hjælper at spole frem og så tilbage igen i programmet.
  • På Samsung 4K modeller kan der opleves problemer med afspilningen af reklamerne før et arkivprogram, hvis du har et abonnement med reklamer. Kontakt gerne vores Kundecenter i dette tilfælde.

Artiklen vil blive opdateret, så snart der er nyt i sagen

Vi beklager de gener, fejlene medfører.