Registrerede udfordringer med TV 2 PLAY på Smart TV

Senest opdateret:

Dato: 24-11-2022
Her vil vi liste registrerede udfordringer med vores Smart TV app:

LG TV:

• Man kan opleve problemer med afspilningen af livekanalerne, hvor afspilningen stopper op og loader. Oplever du dette, så hører vi meget gerne fra dig.

Samsung TV:

• Man kan opleve problemer med afspilningen af livekanalerne, hvor afspilningen stopper op og loader. Oplever du dette, så hører vi meget gerne fra dig.

• Afspilningen af reklamerne før et VOD-program kan give problemer for kunder med et abonnement med reklamer. Er det tilfældet, så kontakt gerne Kundecenteret.

Artiklen vil blive opdateret, så snart der er nyt.