Ny afspiller på TV 2 PLAY via din computer

Senest opdateret:

Vi har nu lanceret en ny webafspiller på TV 2 PLAY, som vi håber, at I bliver rigtig glade for.
I denne afspiller er følgende gældende:

Bruger du Google Chrome:

- Her anvendes nu en HTML 5-afspiller, og det er altså her ikke længere nødvendigt, at du har Silverlight installeret.

Bruger du Internet Explorer, Safari eller Firefox:

- Her anvendes stadig en Silverlight afspiller - men en helt ny og opdateret version.

Skulle du have problemer med at afspille TV 2 PLAY er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter på 89881212 eller kundeservice@tv2.dk.