Pauseskærm aktiveret (Mac og Windows)

Senest opdateret:

Hvis du har en stand-by eller dvale-indstilling aktiveret på din computer, så vil din computer desværre også gå i dvale efter det indstillede antal minutter under en afspilning.
Det skyldes, at det desværre ikke er muligt at se bort fra denne stand-by indstilling med den nye teknologi, som vi bl.a. bruger i vores nye afspiller på TV 2 PLAY.

Du kan enten slå denne stand-by eller dvale-indstilling fra på din computer - men du har også følgende muligheder alt efter, om du anvender PC eller Mac.

For PC:

Her kan du installere dette program: http://www.zhornsoftware.co.uk/caffeine/, som skulle gøre, at din PC ikke går i dvale/stand-by

Ved installation vil der komme et lille kaffekop ikon på din computer. Hvis du trykker på ikonet, så fyldes kaffekoppen med kaffe og derved vil din computer ikke gå i dvale. Dette kan du bruge, når du skal se TV 2 PLAY.
Tryk på kaffekoppen igen, hvorefter koppen tømmes og programmet deaktiveres.

For Mac:

Her kan du installere dette program: http://lightheadsw.com/caffeine/, som skulle gøre, at din Mac ikke går i dvale/stand-by.

Ved installation vil der komme et lille kaffekop ikon på din computer. Hvis du trykker på ikonet, så fyldes kaffekoppen med kaffe og derved vil din computer ikke gå i dvale. Dette kan du bruge, når du skal se TV 2 PLAY.
Tryk på kaffekoppen igen, hvorefter koppen tømmes og programmet deaktiveres.

På Mac kan du også lave det, som hedder Hot Corners, hvor du indstiller, hvad der skal ske, når du sætter musen i de 4 hjørner af skærmen. Måske du indstiller, at den kun skal gå på pause, når musen placeres i det øverste højre hjørne. Eller at den ikke skal gå på pause i det pågældende hjørne.
Se hvordan disse indstilles her: https://www.youtube.com/results?search_query=enable+hot+corners&page=&utm_source=opensearch