Konstant anvisning om at installere Silverlight (Mac + Windows)

Følg

Senest opdateret:

Bliver du ved med at få anvisning om at installere Silverlight,
selvom du har gjort dette?

PRØV NEDENSTÅENDE GUIDE:

Hvis du anvender Internet Explorer:

1. Vælg Internetindstillinger.
2. Vælg fanen Programmer.
3. Tryk på knappen Administrer under Administrer tilføjelsesprogrammer.
4. Find Microsoft Silverlight på listen, der kommer frem og sikre dig, at den er aktiveret.

NB: Anvender du Windows 8 og Internet Explorer - så kan det afhjælpe ovenstående problem, hvis du åbner Internet Explorer i desktop mode (via skrivebordet)

Hvis du anvender Firefox:

1. Tryk de tre sorte vandrette streger i øverst højre hjørne.
2. Tryk på Tilføjelser i menuen til højre.
3. (På mac: Gå i funktioner foroven og derefter ind i tilføjelser)
4. Tryk på Plugins
5. Find Microsoft Silverlight på listen, der kommer frem og sikre dig, at den er aktiveret.

Hvis du anvender Safari:

1. Tryk på 'Safari' i øverst venstre hjørne af vinduet.
2. Tryk på 'Indstillinger'.
3. Tryk på 'Sikkerhed'.
4. Sikre dig, at 'Tillad tilbehør' er markeret.
5. Tryk på 'Tilbehørsindstillinger' ud for 'Tillad tilbehør'.
6. Find Silverlight på listen i venstre side, og vælg "Til" (Tillad).
7. Vælg afslutningsvis også "Til" (Tillad) i 'Ved besøg på andre websteder', som du finder under boksen med websites.
8. Kan du allerede nu se TV 2 PLAY på listen over websites i boksen i midten af vinduet, så sikre dig, at den også er slået 'Til' (Tillad).

*OBS.: Hvis der i drop-down menuen - som kommer frem ved klik på 'Til' ved TV 2 PLAY - er et flueben under 'slå sikkerhedsbeskyttelse til', så skal du slå det fra således, at der nu er flueben ved 'brug i sikker funktion' i stedet.

Forsøg nu at afspille programmer fra TV 2 PLAY.

Virker det fortsat ikke, anbefaler vi dig i stedet at bruge browseren Chrome, hvor der ikke anvendes en Silverlight afspiller.