AirPlay (iPad + iPhone)

Senest opdateret:

AirPlay er muligt igennem vores TV 2 PLAY app, hvis du har et Apple tv og en iPad/iPhone.

Dog er der begrænsninger i, hvilke programmer, som du kan streame igennem AirPlay.
Det er nemlig ikke alle programmer, som vi hos TV 2 PLAY har rettighederne til at tilbyde denne AirPlay tjeneste ved.

Derfor har vi gjort AirPlay muligt ved de programmer, som vi må gøre dette ved. Det handler i store træk om TV 2 NEWS og TV 2 SPORT kanalen live samt de danske egenproducerede programmer fra arkivet. Du skal her være opmærksom på, at disse programmer kun er via vores arkiv - ikke live.

Vi arbejder på, at få rettighederne til at vise endnu flere programmer igennem AirPlay - men vi har desværre ikke en tidshorisont for dette.

Har du en Apple TV generation 4, så kan du downloade TV 2 PLAY app'en direkte til dit Apple TV i App Store.

Apple TV
Apple TV er en boks, som man tilslutter til sit fjernsyn med et HDMI kabel og til internettet via trådløs forbindelse eller ethernet stik. Herefter er der adgang til iTunes Store, hvor der kan lejes film og tv-serier. Via internettet er det blandet andet muligt oprette forbindelse til sin computer fra Apple TV, hvor du nu kan se de billeder, musik eller videoer som ligger på computeren. Selvom det hedder et Apple TV, kan det ikke anvendes til at se almindeligt tv, det er mere en form for mediecenter, hvor man kan se billeder, film, tv-serier eller lytte til musik.

AirPlay
Har du en iPad, iPhone, eller iPod Touch, kan du streame klip fra TV 2 PLAY app'en direkte til fjernsynet, trådløst uden nogen form for opsætning. Dette sker via den indbyggede AirPlay-funktion i Apple TV’et og i TV 2 Plays app. Det er vigtigt, at dit Apple TV og din iPhone/iPad/iPod Touch er tilsluttet den samme internetforbindelse.

AirPlay på iPad/iPhone
Ikonet for Airplay dukker op, når du starter afspilningen på din iPad/iPhone og ser ud, som en firkant med en lille trekant i bunden. Trykker du på det, kan du vælge at vise klippet via Apple TV’et i stedet for på f.eks. iPad’en. Trykker du på ”Apple TV”, får du nu vist klippet på dit tv.