Afspilningsproblemer på HTC enheder med Android 5 eller nyere

Følg

Senest opdateret:

Vi oplever desværre problemer med vores TV 2 PLAY app, hvis du sidder med en HTC mobil og har Android 5 eller nyere.
I dette tilfælde kan du desværre ikke afspille nogen af vores programmer eller kanaler uden at få en fejlmeddelelse frem.

Vores udviklere er informeret om problemet, og de arbejder på en finde en løsning hurtigst mulig.

Når løsningen er fundet, så vil vi informere om dette på kundeservice.tv2.dk.

Vi beklager ulejligheden.