Airplay - kun lyden kommer med over på TV'et - hvorfor?

Senest opdateret:

Hvis du anvender airplay og oplever, at der er nogle programmer og kanaler, hvor lyden kun kommer med over på TV'et - ikke billedet - så skyldes det manglende rettigheder til dette.

Vi har kun rettighederne til at vise TV 2 NEWS live samt de danske egenproducerede arkivprogrammer via arkivet.
Så hvis du gerne vil streame livekanalerne, så er det kun TV 2 NEWS, som er tilgængelig via airplay.
Og hvis du vil streame arkivprogrammer via airplay, så er det kun de danske egenproducerede programmer, som er tilgængelige. (F.eks. Nyhederne, GO' morgen og aften Danmark, Dicte, Rita og lignende serier/programmer)

Du kan under Indstillinger i TV 2 PLAY app'en sætte et filter på, så du kun får vist de programmer, som er mulige at streame via airplay.