TV 2 PLAY med Hi3G

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Hi3G, har du mulighed for at tilkøbe et TV 2 PLAY abonnement

• TV 2 PLAY Basis uden reklamer
  • TV 2 PLAY Favorit uden reklamer
  • TV 2 PLAY Favorit + Sport uden reklamer

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til Hi3G. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos Hi3G, som du bruger på dit eksisterende TV 2 PLAY-abonnement.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via Hi3G.