Konstant anvisning om at installere Silverlight (Mac + Windows)

Følg

Senest opdateret:

Hvis du oplever, at du bliver ved med at få anvisningen om at installere Silverlight, selvom du har gjort dette, så prøv følgende:

Hvis du anvender Internet Explorer:

- Vælg Internetindstillinger.
- Vælg fanen Programmer.
- Tryk på knappen Administrer under Administrer tilføjelsesprogrammer.
- Find Microsoft Silverlight på listen, der kommer frem og sikre dig, at den er aktiveret.

NB: Anvender du Windows 8 og Internet Explorer - så kan det afhjælpe ovenstående problem, hvis du åbner Internet Explorer i desktop mode (via skrivebordet)

Hvis du anvender Firefox:

- Tryk de tre sorte vandrette streger i øverst højre hjørne.
- Tryk på Tilføjelser i menuen til højre.
- (På mac: Gå i funktioner foroven og derefter ind i tilføjelser)
- Tryk på Plugins
- Find Microsoft Silverlight på listen, der kommer frem og sikre dig, at den er aktiveret.

Hvis du anvender Safari:

- Tryk på 'Safari' i øverst venstre hjørne af vinduet.
- Tryk på 'Indstillinger' (Safari Preferences).
- Tryk på 'Sikkerhed' (Security).
- Sikre dig, at 'Tillad tilbehør' (Allow Plugins) er markeret.

- Hvis 'Tillad tilbehør' (Allow Plugins) allerede er markeret, så gå videre til følgende trin:

- Tryk på 'Tilbehørsindstillinger' (plug-in settings) ud for 'Tillad tilbehør'.
- Find Silverlight på listen i venstre side, og vælg "Til" (On).
- Vælg afslutningsvis også "Til" (On) i 'Ved besøg på andre websteder' ('When visiting other websites'), som du finder under boksen med websites.
- Kan du allerede nu se TV 2 PLAY på listen over websites i boksen i midten af vinduet, så sikre dig, at den også er slået 'Til'.

- OBS.: Hvis der i drop-down menuen - som kommer frem ved klik på 'Til' ved TV 2 PLAY - er et flueben under 'slå sikkerhedsbeskyttelse til', så skal du slå det fra således, at der nu er flueben ved 'brug i sikker funktion' i stedet.

Forsøg nu at afspille programmer fra TV 2 PLAY.