Får du beskeden, at du ikke har abonnement eller ser fra mere end 2 enheder samtidig

Følg

Senest opdateret:

Hvis du får beskeden om, at du ikke har abonnement eller at du ser fra mere end 2 enheder samtidig, når du er logget ind i vores app til iPad/iPhone, så prøv følgende:

- Tryk på Min side inde i appen.

- Tryk på Log ud

- Genstart app'en og log ind med dine oplysninger på ny.

Virker dette ikke, så prøv at slet appen helt - sluk og genstart din enhed og dernæst installere appen på ny

Virker det stadig ikke, så tyder det på, at du er logget ind med en bruger uden det rette abonnement på.
Kontakt os her på kundeservice@tv2.dk eller 89881212, så skal vi hjælpe med at finde frem til den rette bruger.