Får du beskeden, at du ikke har abonnement eller ser fra mere end 2 enheder samtidig

Følg

Senest opdateret:

Hvis du får beskeden om, at du ikke har abonnement eller at du ser fra mere end 2 enheder samtidig, når du er logget ind i vores app til iPad/iPhone, så prøv følgende:

- Gå ind TV 2 PLAY app'ens menu i øverste venstre hjørne.

- Vælg Indstillinger.

- Tryk på Log ud i bunden af siden.

- Genstart app'en og log ind med dine oplysninger på ny.

Virker det stadig ikke, så tyder det på, at du er logget ind med en bruger uden det rette abonnement på.
Kontakt os her på kundeservice@tv2.dk eller 89881212, så skal vi hjælpe med at finde frem til den rette bruger.