Ved login: "Der er sket en fejl - forsøg igen senere"

Senest opdateret:

Forsøger du at logge ind i app'en til iPad/iPhone og får beskeden om, at "Der er sket en fejl", så skyldes det, at du enten indtaster bruger eller adgangskode forkert.

Tjek en ekstra gang, at både bruger/email og adgangskode er indtastet korrekt, og at der ikke er mellemrum efter bruger/email.

Virker det fortsat ikke, så kan du sende bud efter en ny adgangskode på play.tv2.dk ved at trykke på Glemt adgangskode.