Undertekster på TV 2 PLAY

Senest opdateret:

På TV 2 PLAY er det fra medio marts 2018 muligt at tilvælge tekstning af aktuelle, danske TV 2- og TV 2 CHARLIE-programmer, når man ser TV 2 PLAY via iOS (inkl. Chromecast og AirPlay) eller AppleTV. Tekstningen vil senere blive udrullet på web, Android og Smart TV.

Underteksterne vil kunne tilvælges, uanset om man ser de aktuelle, tekstede TV 2- og TV 2 CHARLIE-programmer live eller on demand. Er der undertekster tilgængelige, slås de fra og til på iPhone og iPad, ved at klikke på tekstningssymbolet [=] på skærmen under klippet.
På Apple TV, skal man swipe ned på den berøringsfølsomme knap øverst på sin remote, når udsendelsen er i gang, og her kan man vælge Dansk for undertekster.

På udenlandske programmer på TV 2 PLAY vil der automatisk være tilføjet undertekster.