Undertekster på TV 2 PLAY

Senest opdateret:

På TV 2 PLAY er det muligt at tilvælge tekstning af aktuelle, danske TV 2- og TV 2 CHARLIE-programmer.

Underteksterne kan tilvælges, uanset om man ser de aktuelle, tekstede TV 2- og TV 2 CHARLIE-programmer live eller on demand. Er der undertekster tilgængelige, slås de fra og til på iPhone og iPad, ved at klikke på tekstningssymbolet [=] på skærmen under klippet.

På Apple TV, skal man swipe ned på den berøringsfølsomme knap øverst på sin remote, når udsendelsen er i gang, og her kan man vælge 'Dansk' for undertekster.

På udenlandske programmer på TV 2 PLAY vil der automatisk være tilføjet undertekster.