Live virker ikke på ældre Androids

Senest opdateret:

En teknisk udfordring gør, at man ikke kan afspille live kanalerne i TV 2 Play app'en, har man en ældre android telefon eller tablet. Enheder med en android software version 4.4 til 4.4.4, vil opleve dette problem.
Vi arbejder på en løsning, men har desværre ingen tidshorisont på nuværende tidspunkt. Kan du opdatere software versionen på din enhed til højere end 4.4.4 anbefaler vi dette. Du kan fortsat se live kanalerne via de iOS, PC og smart TV enheder vi understøtter.