Hjertegalla gratis på TV 2 Play

Senest opdateret:

Det er gratis at se Hjertegalla på TV 2 PLAY søndag d. 22. april, når det sendes live på TV 2 CHARLIE kl. 20:45.

Det er ikke nødvendigt at have en bruger, så man skal blot vælge live-kanalen TV 2 CHARLIE, for at afspille kanalen. Er det fra computer af, skal man via tv2play.dk ned i bunden og vælge ”Oplev TV 2 PLAY” – ikonet der forestiller nogle briller, for at komme ind på hovedsiden, hvorfra live-kanalen kan vælges under de store billeder.