Problemer med at åbne TV 2 PLAY app'en på Huawei-enheder

Senest opdateret:

Vi har i denne uge observeret, at flere Huawei-enheder har fået problemer med at åbne TV 2 PLAY app'en.

Når man forsøger at åbne app'en, så lukker den blot ned igen, inden man er kommet ind i app'en.

Det tyder på, at skyldes en opdatering fra Huawei - men vores udviklere undersøger også sagen, og vi vil holde jer opdateret i denne artikel.

I følge Huawei, så anbefaler de, at man forsøger følgende på sin Huawei-enhed:

Gå i: indstillinger>programmer>google play tjenester>lagerplads>administrer plads>ryd data.

Forsøg nu at åbne TV 2 PLAY app’en.

Virker det fortsat ikke, så har vi fået en melding fra Huawei om, at de inden længe vil sende en ny opdatering ud, som gerne skulle løse disse problemer med at åbne apps - herunder TV 2 PLAY app'en.