Oprettelse af erhvervsabonnement

Senest opdateret:

Som momsregistreret virksomhed kan man købe et erhvervsabonnement til TV 2 PLAY.
Et erhvervsabonnement svarer til et TV 2 PLAY Hele Pakken abonnement. Det vil sige, at du kan se alle on demand-programmer, samt live-kanalerne TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 Charlie, TV 2 SPORT, TV 2 Fri og TV 2 Zulu.

Forskellen fra privat abonnementet er:

1) Et erhvervsabonnementet betales årligt forud via faktura.
2) Opkrævningen kan være elektronisk, hvis man ønsker det. Så skal man blot oplyse et EAN nummer.
3) Abonnementet er bindende i 12 måneder. Herefter 1 måneds opsigelsesvarsel.

Pris pr. abonnement (= 1 bruger) inkl. moms pr. år. 1.428,00 kroner (1.142,40 ekskl. moms). Der ydes ingen mængderabat, idet prisen er fastsat så den er konsistent i fht. øvrige priser i både TV 2 PLAY og traditionel kanalsalg.

Du kan læse uddybende information omkring det på denne side:
https://play.tv2.dk/about/subscriptions

For at oprette abonnementet, har vi brug for følgende oplysninger:

• Firmanavn
  • Telefon
  • Adresse
  • Postnr. og by
  • CVR nr.
  • EAN nummer (hvis elektronisk faktura ønskes)
  • Antal ønskede abonnementer (1 pr. bruger)
  • Kontaktperson
  • E-mail
  • Mobil
  • Evt. betalings-id