VM i fodbold på TV 2 PLAY

Senest opdateret:

Endelig er det ved at være tid til VM i fodbold, og det er derfor med glæde, at vi kan informere dig om, at vi sender alle VM kampe live på TV 2 PLAY med egne kommentatorer. (Dog ikke finalen)

Du kan følge med på TV 2 og vores TV 2 PLAY-kanaler. Der vil desuden være et par enkelte samtidighedskampe på TV 2 SPORT.

Samtlige kampe bliver lagt op i arkivet efterfølgende, og du kan se unikke sammendrag af alle kampe og en masse andre stærke fodbold-programmer og analyser, når det passer dig.

For at få adgang til ovenstående, får du brug for Hele pakken. Der er ingen binding på dette abonnement og det kan købes på play.tv2.dk - med eller uden reklamer.

• Hele pakken med reklamer: 99 kr./md.
  • Hele pakken uden reklamer: 139 kr./md.

*Det er nu muligt at streame alt indhold på TV 2 PLAY, når du midlertidigt befinder dig i udlandet - indenfor EU.