* FAQ: Abonnement til VM i fodbold

Følg

Senest opdateret:


Er du interesseret i at se VM i fodbold på TV 2 PLAY, så kan nedenstående være nyttig information til dig:

 

Viser I alle VM kampe?

Ja - de vises henholdsvis på TV 2, TV 2 SPORT og vores ekstra PLAY kanaler.

 

Hvilken pakke giver adgang til alle kampe?

Vi anbefaler Hele Pakken med reklamer til kr. 99,-, som er uden bindingsperiode.

 

Hvad vil det sige, at det er et reklamebaseret abonnement?

På live kanalerne vil der fortsat være reklamer, ligesom hvis de blev set hos en almindelig tv-udbyder. De indeholder derfor hverken flere eller færre reklamer. Et reklamebaseret abonnement tager udelukkende sigte på vores arkiv - altså de tidligere sendte udsendelser - her vil der være op til 3 minutters reklame, inden selve udsendelsen går i gang. Udsendelserne vil derfor ikke blive afbrudt af reklamer.

 

Giver Basis Pakken adgang til kampene?

Ja, men det vil ikke være muligt at se dem direkte. Hvis du opretter et abonnement til Basis Pakken - både med samt uden reklamer - vil du få adgang til arkivet, og kan dermed se kampene efter de har været vist i TV.

 

Jeg ønsker kun adgang i VM-perioden?

Der er ingen bindingsperiode på hverken Hele Pakken eller Basis Pakken, men dog en opsigelsesvarsel på 2. dage, hvorfor det senest vil skulle opsiges 2 dage inden fornyelsesdatoen (fx Hvis du opretter et abonnement den 14.06, vil dette stå til fornyelse den 14.07, hvorfor det senest vil skulle opsiges den 12.07).

 

Jeg har Basis Pakken igennem Telmore, og ønsker adgang til VM kampene direkte:

Du vil blot skulle vælge Hele Pakken med reklamer til kr. 99,-. Du bør automatisk undgå reklamerne i arkivet, da din pakke igennem Telmore, ikke indeholder reklamer. Det er ikke muligt, at betale en difference til TV 2 for at få adgang til live kanalerne.

 

God fornøjelse med VM.

Drevet af Zendesk