TV 2 PLAY (beta) på Android TV

Senest opdateret:

TV 2 PLAY er nu tilgængelig på Android TV, hvilket giver dig mulighed for at hente vores app i Google Play Store til dit SONY og PHILIPS Smart TV med Android styresystem.
Ligeledes er det muligt for dig at hente app'en på Android-enheder som f.eks. Nvidia Shield.

Vi gør dog opmærksomme på, at denne app i første omgang er en beta-version, og der er derfor stadig plads til ændringer i app'en.

Vi håber, at du vil nyde godt af vores nye medlem i TV 2 PLAY familien, og vi vil meget gerne høre om din oplevelse med app'en.

OBS: App'en kræver Android version 6.0 eller nyere.

Får du beskeden, at "der er opstået en uventet fejl", når du forsøger at afspille Live-tv, så er vi opmærksomme på fejlen, og der er snart et fix klar.
Indtil da kan du løse fejlen ved følgende:

1. Du skal logge ud og ind igen.
2. Du kan forsøge at afspille OD indhold og dernæst forsøge at afspille live indhold igen.