Fejlbesked: Du forsøger at starte for mange afspilninger / fra for mange enheder samtidig

Følg

Senest opdateret:

Reglerne for antal enheder og afspilninger samtidig på TV 2 PLAY er, at du må logge på i alt 5 enheder - men du kan kun starte 2 afspilninger samtidig. Starter du den tredje afspilning, så vil du få en besked om, at du forsøger at starte for mange samtidig.
Vær opmærksom på, at hvis du har startet to afspilninger på din computer via forskellige faner, så vil dette også tælle som to afspilninger og du vil derfor ikke kunne starte flere op - heller ikke fra andre enheder.

Hvis du får beskeden om, at du forsøger at starte for mange afspilninger samtidig, og det ikke er tilfældet, så prøv følgende:

• Log ud med din bruger
  • Sluk din enhed helt
  • Genstart efter 5 min.
  • Log ind på ny og forsøg at afspille.

NB: Hvis du oplever fejlen via din computer og det ikke hjælper at slukke og genstarte din maskine, så test meget gerne i en anden browser.