Liste over dine enheder er under ombygning

Senest opdateret:

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at slette dine registrerede enheder på Mit TV 2 PLAY, da siden er under ombygning.

Har du brug for at få et overblik over dine registrerede enheder eller har du brug for at få slettet en enhed, så er du altid velkommen til at kontakte Kundecenteret på 89881212 eller kundeservice@tv2.dk

Hvad er reglerne for antallet af enheder og afspilninger på TV 2 PLAY?

Antallet af enheder på TV 2 PLAY er angivet ud fra, at vi er pålagt af rettighedshavere at begrænse dette til 5 enheder i alt pr. bruger.
Dog kan du starte to afspilninger samtidig, selvom du er logget ind med samme brugernavn.